< Terug

Winkel/wooncomplex aan de Vinkenlaan 33 te Bilthoven

   
Gebruiker: o.a. Vögele Fashion BV
Oppervlakte: 817 m2 winkelruimte en 6 appartementen
Parkeren: ondergelegen parkeergarage t.b.v. 6 parkeerplaatsen
Klik op onderstaande afbeeldingen om deze te vergroten.
 
             

Mondia Investments B.V. heeft onlangs besloten de centrale hallen, het trappenhuis en het liftinterieur te revitaliseren. Na jarenlange trouwe dienst wordt het gezien het gedateerde uiterlijk van diverse bouwdelen tijd om dit gebouw, op genoemde onderdelen, te moderniseren.

Om u een indruk te geven van de (vanaf 6 januari 2015) uit te voeren werkzaamheden vatten wij deze hieronder kort samen:

  • Het complete liftcabineinterieur alsmede de oproepknoppen op de diverse verdiepingen worden vervangen door, modern vormgegeven, nieuwe uitvoeringen.
  • De in de centrale hallen aanwezige blauw wandtegels worden vervangen door nieuwe bruin-grijze wandtegels in het formaat 40 x 80 cm.
  • Momenteel aanwezige blauwe vloerbedekking in de entreehallen en op de trappen wordt vervangen door een nieuw bruin-grijs gemêleerd tapijt van hoogwaardige kwaliteit.   
  • Alle wanden en plafonds in de centrale hallen en in het trappenhuis worden nieuw gesausd (wanden RAL 9010, plafonds wit)
  • De blauwe muurleuningen en traphekken  worden geschilderd in de kleur RAL 7022.
  • Aanwezige kunststof verlichtingsarmaturen worden vervangen door grote met oranje stof beklede hanglampen (LEDuitvoering).
  • Het tochtportaal, alsmede een gedeelte van de entreehal op de begane grond worden voorzien van een verlaagd (gestukadoord) plafond voorzien van inbouw LED-spots.

Na afronding van deze ingrepen hebben de algemene ruimten weer een eigentijdse uitstraling en zijn ze klaar voor vele jaren plezierig gebruik.  

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via +31(0)30 275 96 60 of info@mondiainvestments.nl.

< Terug naar het overzicht